Vacature: verkoper CNC machines

Vacature

Verkoper CNC machines, Neer

Technische kennis | Verantwoordelijkheidsgevoel | Gevoel voor klant en organisatie

 

Het Limburgse Limas CNC is sinds 2002 dé Nederlandse importeur van Deutsche Gründlichkeit op het gebied van CNC metaalbewerkingsmachines. Onze merken: DMT, Matec, Spinner, Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen staan voor topkwaliteit binnen onze sector. We willen excelleren in het aanbieden van goede service en ondersteuning aan onze klanten. Dat is precies waar jij aan bijdraagt.

Omschrijving
Als verkoper breng je ons gehele programma CNC machines onder de aandacht bij onze huidige klanten en prospects. Je onderhoud het contact met bestaande klanten en breidt het netwerk van Limas verder uit. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van het gehele commerciële traject.

We zoeken een doorzetter met oog voor klant en organisatie. Iemand met technische kennis en verantwoordelijkheidsgevoel, in het bezit van:

  • HBO werk- en denkniveau door werkervaring of opleiding;
  • Relevante werkervaring in een commercieel/technische functie;
  • Relevante kennis of ervaring met de metaalbewerkende industrie, specifiek met CNC machines is een pré;
  • Communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Zelfstandig en enthousiast richting klant.

Limas, Neer
Het betreft een fulltime functie bij dé importeur van Duitse CNC metaalbewerkingsmachines. Een kleinschalig bedrijf, met grote ambities. Het vervullen van onze ambities doen we niet alleen; door jouw succes en dat van andere collega’s, kunnen we als bedrijf succesvol zijn! Daarom bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan met perspectief, zeer interessante arbeidsvoorwaarden, goede ondersteuning en opleiding(en).

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met de heer H. Blomen via +31 (0)6 55842103 of reageer door je CV en een korte toelichting te sturen naar: hans@limascnc.nl