Leveranciers

DMT

DMT-Kern is een traditionele Duitse machinebouwer gevestigd in Lörrach, vlakbij de Zwitserse grens nabij Basel. DMT is volledig gespecialiseerd in het bouwen van vlakbed draaimachines met een draaidiameter van 280 tot 1100 mm en met 6000 mm centerlengte. DMT heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan en de machines staan dan ook bekend als zeer stabiel en nauwkeurig.

Lees meer
DMT

Hüller Hille

Hüller Hille heeft zich gespecialiseerd in horizontale 4- en 5-assige bewerkingscentra. Diverse varianten van belading zijn hierbij mogelijk. De palletrange loopt van 500 mm x 500 mm tot 1000 mm x 1250 mm. Hüller Hille is in staat om individuele productieconcepten van een enkele machine en flexibele cellen en systemen tot technologische oplossingen voor hoogwaardige toepassingen in de auto- en ruimtevaart.
De fabriek is gevestigd in Mosbach nabij Mannheim.Lees meer
Hüller Hille

Matec

Matec is gevestigd in Köngen, vlakbij Stuttgart, en bouwt hoogwaardige CNC bewerkingsmachines volgens het ‘Travelling Column’ principe. Door het stilstaande bed en de bewegende kolom zijn deze machines bij uitstek geschikt voor pendelbewerkingen. Alle machines kunnen uitgerust worden met een zwenkkop, universele freeskop en geïntegreerde rondtafel voor 3-,4- en 5-assige bewerkingen. Naast deze bewerkingscentra bouwt Matec ook hoogwaardige portaalmachines met een werkbereik vanaf 3 x 3 meter tot 6 x 25 meter.

Lees meer
Matec

SHW

SHW Werkzeugmaschinen is een van de marktleiders op het gebied van travelling column machines. De machines worden ingezet voor de bewerking van grote onderdelen voor o.a. de machinebouw, zware dieselmotoren, turbines en in de civiele techniek. Elke machine is uitgerust met de zelf ontwikkelde SHW freeskop, die voor elke taak uitstekende precisie garandeert.


Lees meer
SHW

Spinner

In Sauerlach, vlakbij München, ligt het in 1947 opgerichte familiebedrijf Spinner. Bij dit bedrijf, dat van oudsher bekend staat door hun ultra-precisie draaibanken, worden tegenwoordig door ca. 600 medewerkers meer dan 1200 draai-en freesmachines per jaar gebouwd. Hiermee behoort Spinner tot de grotere Duitse machinebouwers.

Lees meer
Spinner

TOS Hulin

Toshulin gevestigd te Hulin (Tjechië) levert krachtige en betrouwbare machines voor de verspaning van middelgrote tot grote delen. Tegemoetkomend aan de hoge eisen en specifieke wensen van klanten kunnen de machines “op maat” gebouwd worden.

Lees meer
TOS Hulin

TOS Varnsdorf

TOS Varnsdorf, leent zijn naam aan de vestigingplaats in Tjechië, Varnsdorf, en kent een lange traditie (sinds 1903) in het bouwen van metaalbewerkingsmachines. Het leveringprogramma bestaat uit middelgrote tot grote tafel- en floortype type kotterbanken. Alle belangrijke componenten worden in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Het gietwerk komt uit de eigen gieterij. Tos behoort tot de absolute wereldtop en is een van de grootste fabrikanten in zijn segment.

Lees meer
TOS Varnsdorf