Bedrijfsvoordelen Cubebox

Investeer nu in automatisering!

Dankzij de betaalbaarheid van Cubebox kunnen we een industriële CNC-automatiseringsoplossing bieden die concurreert met cobots voor een lagere investering. Voor de kosten die u normaal gesproken kwijt bent als u een frees- of draaimachine met een cobot automatiseert, krijg u met de Cubebox een volwaardige industrierobot en makkelijk te bedienen software waarmee in 4 stappen de robot programmeert zonder deze specifieke kennis in huis te hebben.

Benieuwd wat Cubebox voor uw bedrijf kan betekenen in de volgende stap naar CNC-automatisering?

Maak hier aan afspraak!

Tot 24 uur per dag produceren

Met het inzetten van Cubebox bij uw CNC-machine, is het mogelijk 24 uur per dag te produceren. Dankzij de bijbehorende software is programmering makkelijk aan te leren door uw CNC-operator. Dit vermindert de afhankelijkheid van geschoolde robotprogrammeurs op de vloer. 

50% meer efficiëntie

Wanneer u met behulp Cubebox uw CNC-machine continu laat draaien, kan tot wel 50% meer efficiëntie behaald worden. Vooral tijdens nachtdiensten is hierin het grootste voordeel te behalen. 

Verhoging output en winstgevendheid

Door de lage investering en de mogelijkheid tot snelle implementatie dankzij het standaardontwerp, wordt de inzetbaarheid, productiviteit en winstgevendheid van uw machine verhoogd.

Snelle ROI

Dankzij het verhogen van de efficiëntie en de output kan, mede door de relatief lage investering, een snelle ROI gerealiseerd worden. Bij optimaal gebruik zelfs binnen één jaar!


Cubebox Robotic Automation Systems

Met Cubebox haalt u dus een betaalbaar en eenvoudig bedienbaar systeem in huis waarmee uw kostbare CNC-machine continu kan doorwerken. Door de lage investering en de snelle implementatie en hogere inzetbaarheid van uw productiemiddel is een ROI binnen één jaar haalbaar.

Vraag snel de brochure aan en bekijk wat Cubebox voor u kan betekenen! 

Download hier de brochure