Bedrijfsvoordelen Cubebox

ROI binnen één jaar

Dankzij de betaalbaarheid van Cubebox kunnen we een industriële CNC-automatiseringsoplossing bieden die concurreert met cobots voor een lagere investering. Voor de kosten die u normaal gesproken kwijt bent als u een frees- of draaimachine met een cobot automatiseert, krijg u met de Cubebox een volwaardige industrierobot en makkelijk te bedienen software waarmee je in 4 stappen de robot programmeert zonder deze specifieke kennis in huis te hebben.

Benieuwd wat Cubebox voor uw bedrijf kan betekenen in de volgende stap naar CNC-automatisering?

ja, Ik kom graag in contact!

Non-stop, 24 uur per dag produceren

Met het inzetten van Cubebox kan uw CNC-machine continu en onbemand draaien. Dankzij de bijbehorende software is programmering makkelijk aan te leren door uw CNC-operator. Dit vermindert de afhankelijkheid van geschoolde robotprogrammeurs op de vloer.

50% meer efficiëntie

Dankzij het continu draaien van de CNC-machine met behulp van Cubebox, kan tot wel 50% meer efficiëntie behaald worden. Vooral tijdens nachtdiensten levert dit veel voordeel op.

Verhoging output en winstgevendheid

Door de lage investering en de mogelijkheid tot snelle implementatie dankzij het standaardontwerp, wordt de inzetbaarheid, productiviteit en winstgevendheid van uw machine verhoogd

ROI binnen één jaar

Dankzij het verhogen van de output en de winstgevendheid kan de relatief lage investering van Cubebox binnen één jaar terugverdiend worden.

Cubebox Robotic Automation Systems

Met Cubebox haalt u dus een betaalbaar en eenvoudig bedienbaar systeem in huis waarmee uw kostbare CNC-machine continu kan doorwerken. Door de lage investering en de snelle implementatie en hogere inzetbaarheid van uw productiemiddel is een ROI binnen één jaar haalbaar.

Vraag snel de brochure aan en bekijk wat Cubebox voor u kan betekenen! 

Download hier de brochure