Freesbanken

3-assige bewerkingscentra

Onze 3-assige bewerkingscentra zijn ontwikkeld voor alle toepassingen, van toolmaker tot jobber. Of de focus ligt op dynamiek, nauwkeurigheid of flexibiliteit, high-end of budget. Werkbereiken van 750 tot 2200 mm.

Matec Spinner Alzmetall
3-assige bewerkingscentra

5-assige bewerkingscentra

5-assige bewerkingscentra zijn niet meer weg te denken uit de moderne verspaningstechniek. Wij bieden verschillende bouwwijzen. Van draai-zwenktafel tot zwenkbare freeskop. Tafelafmeting vanaf 500 tot 3.000 mm. Voor elke toepassing een passende oplossing.

Matec Spinner Alzmetall
5-assige bewerkingscentra

Langbed / pendelmachines

Langbed- / pendelbewerkingscentra zijn uitermate geschikt voor het bewerken van lange werkstukken. De machines kunnen uitgerust worden als 3-, 4- en of 5-assige bewerkingscentra voor meervlaksbewerkingen en 5-assig (simultane) toepassingen.

Matec SHW
Langbed / pendelmachines

Portaalmachines

Portaalmachines zijn ideaal voor de bewerking van grote en complexe producten, en worden dan ook gekenmerkt door grote portaaldoorgangs-afmetingen en ruime vaste tafeloppervlakken.

Matec SHW
Portaalmachines

Horizontaal / bedfreesmachines

Horizontaal / bedfreesmachines hebben een horizontaal geplaatste spindel en garanderen hiermee een hoge productiviteit en goede stabiliteit. Om deze redenen worden ze vaak gebruikt voor het verspanen van grote en zware werkstukken.

Matec SHW TOS Varnsdorf Hüller Hille
Horizontaal / bedfreesmachines
29-04-2024

Limas toont met 7 partners automatisering van A tot Z

Robotbelading is de eerste stap in automatisering. Daar hoeft het echter niet op te houden. Zowel in de werkvoorbereiding als in d...
Lees meer
20-09-2023

Automatisering en machine van één fabrikant: Spinner Robobox

Een compact en compleet automatiseringssysteem voor uw nieuwe of bestaande Spinner draai- en freesmachine. Geheel aan te passen op...
Lees meer
24-10-2022

Limas CNC-Machinery 20 jaar: in-house beurs

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Limas CNC-Machinery is opgericht. We zijn trots op deze mijlpaal en ter gelegenheid hiervan o...
Lees meer

Contact opnemen