Draaibanken

CNC draaibanken

Universele CNC draaibanken bieden wij aan uit het programma van onderstaande merken. Deze machines kunnen tevens uitgerust worden met diverse uitbreidingen. Automatisering behoort ook tot mogelijkheden. Vraagt u gerust naar onze oplossingen hiervoor.

Spinner DMT
CNC draaibanken

Teach-in draaibanken

Teach-In draaibanken zijn al jaren ontzettend populair en worden in de verspanende industrie vooral ingezet voor enkelvoudige bewerkingen en kleinere series. Limas voert in dit segment de merken DMT en Monforts.

DMT
Teach-in draaibanken

Multitasking draaibanken

Multitasking machines worden voor meervoudige en vaak complexe bewerkingen ingezet, die zo mogelijk in één opspanning uitgevoerd kunnen worden.
Zowel Spinner als ook Monforts bieden op dit gebied zeer hoogwaardige oplossingen.

Spinner
Multitasking draaibanken

Draai / freescentra

Draai- freescentra zijn machines waarbij draai- en freesbewerkingen in één machine gecombineerd worden met als doel compleet bewerking in één en dezelfde machine te realiseren.

Spinner Matec
Draai / freescentra

Verticale draaibanken

Verticale draaibanken, ook wel carroussel draaibanken genoemd, zijn één van de meest traditionele machinetypes. Ze zijn ideaal voor de zware verspaning van gemiddelde tot zéér grote en zware onderdelen.

TOS Hulin
Verticale draaibanken
29-04-2024

Limas toont met 7 partners automatisering van A tot Z

Robotbelading is de eerste stap in automatisering. Daar hoeft het echter niet op te houden. Zowel in de werkvoorbereiding als in d...
Lees meer
20-09-2023

Automatisering en machine van één fabrikant: Spinner Robobox

Een compact en compleet automatiseringssysteem voor uw nieuwe of bestaande Spinner draai- en freesmachine. Geheel aan te passen op...
Lees meer
24-10-2022

Limas CNC-Machinery 20 jaar: in-house beurs

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Limas CNC-Machinery is opgericht. We zijn trots op deze mijlpaal en ter gelegenheid hiervan o...
Lees meer

Contact opnemen