Gebruiksvoordelen Cubebox

Makkelijke programmering

Met Cubebox bieden wij een betaalbaar en eenvoudig bedienbaar systeem waarmee uw kostbare CNC-machine continu kan doorwerken. Het gebruiksgemak van deze CNC-automatiseringsoplossing biedt vele voordelen op de werkvloer. Hiermee zijn niet alleen uw medewerkers maar ook uzelf geholpen in het continueren van de workflow.

Benieuwd wat Cubebox voor uw bedrijf kan betekenen in de volgende stap naar CNC-automatisering?

Maak hier aan afspraak!

4-stap dialoog programmering

Dankzij de eenvoudige dialoogbesturing is het mogelijk om zonder voorkennis in robotprogrammering de Cubebox te programmeren. Hiermee kan ook de CNC-operator makkelijk en snel een volwaardige industrierobot bedienen.

Eigen service apparaat

Ons eigen serviceteam staat voor u klaar, zo kunt u snel terecht voor vragen en kunnen we bij calamiteiten snel een monteur op locatie krijgen om u verder te helpen.

Eigen Robocam software

Alle Cubebox robotlaadsystemen worden geleverd met bijbehorende Robocam software. Hierbij is het inlezen van een CAD-tekening voldoende om het werkstuk voor de Cubebox robot te programmeren.

Standaardontwerp

De drie verschillende varianten van Cubebox zijn gemaakt vanuit een standaardontwerp. Hierdoor is deze CNC-automatiseringsoplossing geschikt voor alle CNC-machines en is snelle implementatie mogelijk.

Cubebox Robotic Automation Systems

Met Cubebox haalt u dus een betaalbaar en eenvoudig bedienbaar systeem in huis waarmee uw kostbare CNC-machine continu kan doorwerken. Door de lage investering en de snelle implementatie en hogere inzetbaarheid van uw productiemiddel is een ROI binnen één jaar haalbaar.

Vraag snel de brochure aan en bekijk wat Cubebox voor u kan betekenen!

Download hier de brochure