Service

Een goede aftersales ondersteuning is van essentieel belang bij de aanschaf van een productiemachine.  Om u in het geval van calamiteiten een goede en adequate ondersteuning te kunnen bieden, om zodoende stilstand tot het minimum te beperken, beschikken wij over een team van ervaren en goed opgeleide servicemonteurs. In practisch alle gevallen lukt het ons om binnen 24 uur na een storringsmelding een serviceinterventie te starten.

Snelle levering van benodigde spareparts is hiervoor minstens zo essentieel als de beschikbaarheid van mankracht. Onze organisatie is er op ingericht om spareparts, zo mogelijk samen met een monteur, binnen zo kort mogelijke tijd op de plaats van bestemming te hebben. In de praktijk betekent dit: vandaag voor 15.00 besteld is de volgende dag voor 12.00 bij de klant.

Naast storingsinterventie bieden wij u de mogelijkheid om door middel van preventief onderhoud en inspecties uw machinepark up to date te houden om zodoende storingen tot een minimum te beperken.

Ook bij revisie, retrofit of verhuizing van uw machinepark kunnen wij u van dienst zijn.

Onze service telefoon is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Op verzoek kunnen wij u ook een mobiele hotline aanbieden.