Spinner met automatiseringssysteem Robobox

Machine en automatisering van één fabrikant: Spinner Robobox

Als een van de grootste machinebouwers van Duitsland, kan Spinner in deze veeleisende tijden niet achterblijven op het gebied van automatisering. De jarenlange ervaring met hoogwaardige turn-key projecten, via dochteronderneming Spinner Automation, is omgezet naar een standaard automatiseringsoplossing onder de naam de ROBOBOX. Hiermee haalt u een combinatie van machine en automatisering van één en dezelfde fabrikant in huis en transformeert u uw standalone CNC-machine tot een geautomatiseerde productiecel.

Onbemand

Naast dat het vinden van personeel een uitdaging is, is het van cruciaal belang om uw concurrentie voor te blijven. Door te automatiseren kan uw machine meer uren maken. Robobox biedt u de mogelijkheid om zeer flexibel manloos te produceren.

Ruimtebesparend

Het zeer compacte ontwerp van de Robobox, 3 m2, neemt in combinatie met uw Spinnermachine maar weinig ruimte in beslag. Zo haalt u met een kleine voetprint een hoge productiecapaciteit in huis.

Makkelijk en snel inzetbaar

De bediening van de Robobox is eenvoudig en snel aan te leren. Voorkennis van robotprogrammering is wenselijk maar zeker niet noodzakelijk.

Maatwerk

Het basisframe van de Robobox is een standaardontwerp waarbinnen diverse componenten gepersonaliseerd kunnen worden. Zo bent u flexibel om uw Robobox in te richten naar uw behoeften. Het aantal lades en de indeling hiervan kunnen vrij aangepast worden. Tevens is er een grote keuze aan extra opties.

Probeer het uit met de ROBOBOX-configurator

Advies & service van Limas

Als uw CNC-machinespecialist leveren we niet alleen hoogwaardige frees- en draaibanken, maar bieden we ook een passende automatiseringsoplossing. Of dit nu voor uw Spinnermachine in combinatie met Robobox is of juist voor een andere machine. Door middel van een adviesgesprek komen we graag al uw wensen te weten en bespreken we de mogelijkheden. Van advies tot realisatie en de benodigde service en onderhoud; wij staan voor u klaar!

Wilt u verkennen wat voor u de beste (automatiserings)oplossing is?

plan hier een adviesgesprek!