Limas CNC-Machinery 20 jaar: in-house beurs

Limas CNC-Machinery 20 jaar: in-house beurs 24-10-2022

Limas CNC-Machinery 20 jaar: in-house beurs

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Limas CNC-Machinery is opgericht. We zijn trots op deze mijlpaal en ter gelegenheid hiervan organiseren wij een in-house beurs op woensdag 9 & donderdag 10 november. Alle leveranciers van Limas presenteren hun nieuwste ontwikkelingen in het kader van industrie 4.0.

Industrie 4.0

De wereld verandert in rap tempo, zo ook de industrie. “Over tien jaar verkopen we geen standalone machines meer, maar enkel totaalconcepten voor onbemande productie,” aldus Hans Blomen. Vandaar dat de in-house beurs in het teken staat van industrie 4.0.

Alle toonaangevende leveranciers van Limas presenteren hier hun automatiseringsoplossingen en toebehoren. Zij bieden een ruim aanbod robotcellen, pallet- en productlaatsystemen, software oplossingen en natuurlijk hoogwaardige draai- en freesmachines. Uiteraard zullen ook onze Cubebox systemen gepresenteerd worden. Vakmanschap en kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt nadrukkelijk uitgestraald.

Alles onder één dak

Aangezien de beurs op onze eigen locatie in Neer plaatsvindt, creëren we een intieme beursetting met ruimte voor machinepresentaties en tijd voor persoonlijke aandacht. De aanwezigheid van leveranciers en partners in software zorgen ervoor dat u direct alle ins en outs van de machines voorhanden heeft.

Van palletladers voor 630 mm pallets en 500 kg. handling gewicht tot product belading d.m.v. robobox en of onze eigen Cubebox systemen. Uniek en voor het eerst in Nederland te zien zijn een Spinner Microturn Multitasking machine en een Alzmetal GS 600 5T high-end 5-asser met draaifunctie.

Een andere highlight is een grote Matec 30HV met de nieuwste Heidenhain TNC7 besturing. Kortom een unieke gelegenheid om alle facetten van automatiseringsoplossingen onder één dak te bewonderen!

Graag tot dan!

Zowel op woensdag 9 als donderdag 10 november bent u van harte welkom tussen 10:00 – 19:00 uur (ruimte voor uitloop) op de Heldenseweg 27 in Neer. Onder het genot van een hapje en een drankje staan we graag stil bij ons jubileum en wisselen we samen van gedachten over de industrie van de toekomst.


Om ons goed voor te bereiden, stellen wij een aanmelding via info@limascnc.nl zeer op prijs.


Wij verwelkomen u graag! 

Namens het gehele team van Limas, 

Hans en Bas Blomen