Nieuwe samenwerking: SHW Werkzeugmaschinen

Nieuwe samenwerking: SHW Werkzeugmaschinen 30-04-2018

Nieuwe samenwerking: SHW Werkzeugmaschinen

SHW Werkzeugmaschinen is gevestigd in het Duitse Aalen-Wasseralfingen. SHW is een toonaangevende speler op het gebied van grote CNC machines. Zij leveren wereldwijd, al 70 jaar, ultra precieze machines van Duitse topkwaliteit. Momenteel heeft SHW al een flink aantal machines in Nederland staan.

SHW Werkzeugmaschinen zocht, na beëindiging van hun vorige samenwerking, een nieuwe vertegenwoordiger van het merk in Nederland.
Limas voert al jaren machines van Duitse makelij waarbij kwaliteit centraal staat. Bovendien zocht SHW een partner die ook service-technisch goede ondersteuning kan bieden aan klanten. Vanaf april levert Limas in Nederland het volledige machineprogramma van SHW Werkzeugmaschinen.

De samenwerking met SHW Werkzeugmaschinen betekent voor Limas een serieuze uitbreiding van het programma naar boven. “De enorme machines voor de zware verspaning zijn ultra precies en een mooie toevoeging aan ons assortiment. Duitse machines van topkwaliteit met de unieke service van Limas” – Hans Blomen, Limas

Kijk voor meer informatie op de website van SHW: www.shw-wm.de of neem contact op met Limas.