De Brabantse Metaaldagen

De Brabantse Metaaldagen 02-04-2019

De Brabantse Metaaldagen

Limas demonstreert voorinstelapparaten van EZset

Tijdens De Brabantse Metaaldagen legt Limas het accent op de voorinstelapparaten van EZset. Met de inzet van voorinstelapparaten kan men tijd en kosten besparen. Gereedschappen kunnen worden ingesteld, gemeten en getest, terwijl de machine produceert, zonder stilstand. Dit kan zelfs 15% productiviteitsverbetering opleveren.

Passende oplossing voor elk budget
EZset biedt een uitgebreid programma met het doel voor elk budget een passende oplossing te bieden. Limas zal in de Brabanthallen twee voorinstelapparaten van de Duitse fabrikant demonstreren: een eenvoudig instapmodel en een hoogwaardig model. Bedrijven met drie of vier machines kunnen al veel voordeel behalen met het instapmodel. Voor hen is dat vaak al toereikend.
Bedrijven die meer verlangen kunnen kiezen voor een model met meer mogelijkheden, zoals software-opties waarmee het voorinstelapparaat naadloos kan worden geïntegreerd in een compleet systeem van gereedschappen.

Productiviteit opschroeven
Het voorinstellen van gereedschappen past uitstekend in het thema van De Metaaldagen: het opschroeven van de productiviteit in metaalbewerkende bedrijven. Op de stand van Limas zullen fysiek geen machines aanwezig zijn, maar wel is alle info daarover beschikbaar. Onder meer over één van de nieuwste ontwikkelingen van Spinner, de Microturn die vorig jaar op AMB is gepresenteerd. Dit is een draaibank voor het kleine, nauwkeurige bereik met hoofdspil, subspil, y-as en stationaire gereedschappen. De machine kan fungeren als een soort langsdraaier met B-as, maar is ook een compleet draaifrees-concept voor 5-assig bewerken. Spinner heeft een eigen automatiseringsbedrijf met 80 medewerkers, waardoor het machines als deze als een turnkey oplossing, met een rbot, kan leveren. Ook daarover vertellen we bezoekers van de Metaaldagen graag meer, evenals over al onze andere machinemerken zoals DMT, Matec, Monforts en SHW.

Brabantse Metaaldagen: 10 t/m 12 april 2019, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
Registreer uw komst en bezoek onze stand tijdens De Brabantse Metaaldagen: A107