EMO Nieuws

EMO Nieuws 12-09-2019

EMO Nieuws

EMO HANNOVER

Over 4 dagen gaat de EMO in Hannover van start. Lees in deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze partners.


SPINNER

Spinner presenteert op de EMO de nieuwe VC850 machine! Een zeer compact bewerkingscentrum met slechts 4m2 footprint maar toch een werkbereik van X850 x Y510. Deze machine beleeft op de EMO zijn wereldpremiere.

Tevens zal Spinner de nieuwste generatie ultra-precisiedraaibank met B-as presenteren. Deze machine is uniek door de combinatie van een universele draai/freesmachine met revolver, Y-as en zwenkbare freesspindel met de mogelijkheid tot precisiebewerking. Dit allemaal in één en dezelfde machine. De machine kan worden uitgebreid met een hoog nauwkeurige lineaire gereedschapsopstelling, optionele Y-as revolver, B-as met freesspil en ook tegenspil. Voorbewerking tot 5-assig draaien / frezen is mogelijk in combinatie met microbewerking. Op de stand van Spinner op de EMO kunt U de machine in actie zien. Zeker het bekijken waard!


ANDERSON GROUP

De Anderson Group, waarvan onder andere MATEC en Monforts deel uitmaken, zal tijdens de EMO ook vertegenwoordigd zijn. Voor Monforts betekent dit dat zij voor het eerst in 10 jaar weer met twee machines op de EMO aanwezig zijn. MATEC presenteert een 30HV met zwenkbrug.