Limas kiest al jaren voor Deutsche Gründlichkeit

Limas kiest al jaren voor Deutsche Gründlichkeit 17-09-2019

Limas kiest al jaren voor Deutsche Gründlichkeit

Limas werkt al meer dan 15 jaar succesvol samen met enkel Duitse machinebouwers. De merken die wij vertegenwoordigen zijn Spinner, DMT-Kern en Matec GmbH, Montforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen.

Spinner
Duits familiebedrijf en één van de grotere Duitse fabrikanten voor 3, 4 en 5-assige bewerkingscentra, CNC draaimachines en ultraprecisie draaimachines. IJzersterke reputatie op het gebied van degelijkheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Bijna alle basiscomponenten van Spinnermachines worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd.

Matec
Fabrikant van hoogwaardige CNC machines, gebouwd volgens het traveling colum principe, met de hoogste nauwkeurigheid en stabiliteit. Naast standaard machines heeft Matec zich bewezen als de meest veelzijdige partner voor speciale bewerkingsvraagstukken.

DMT Kern
Traditionele Duitse fabrikant van vlakbed- draaimachines met een draaidiameter van 280 – 1100 mm. Kwaliteit staat bij DMT voorop en zodoende worden alle frames in eigen bedrijf bewerkt en geleidingen volgens oude traditie en vakmanschap handmatig geschraapt en op elkaar afgestemd.

SHW Werkzeugmaschinen
SHW is een toonaangevende speler op het gebied van grote CNC machines. Zij leveren wereldwijd al 70 jaar ultra precieze machines van Duitse topkwaliteit. SHW heeft momenteel al een flink aantal machines in Nederland staan.

Montforts Werkzeugmaschinen
Monforts bouwt draaibanken voor hoognauwkeurige bewerkingen op moeilijk te verspanen materialen, gebruikmakend van een hydrostatisch systeem. Dit onverslijtbare en onverwoestbare hydrostatische geleidingssysteem is wat de machines van Monforts zo uniek maakt.

We nodigen u van harte uit om onze stand I112 te bezoeken tijdens de Metavak 2019.
Limas, importeur van Deutsche gründlichtkeit